top of page
naamloos-6.jpg

WIE ZIJN WE?

AARO-TOPO werd opgericht in 1996 door burgerlijk ingenieur en landmeter-expert Kurt Vanerum. Wat begon als éénmanszaak groeide intussen uit tot een landmeetkundig bureau dat, naast Kurt, vier medewerkers telt. Het bureau opereert vanuit Herk-de-Stad en heeft een brede expertise in zowel vastgoedbemiddeling als het opmeten van verkavelingen en onroerend goed. Het gebruikt hiervoor de allernieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld 3D-laserscanning en fotogrammetrie.

In het voorjaar van 2022 zette Kurt Vanerum een stapje opzij en sindsdien maakt AARO-TOPO deel uit van Studiebureau Jonckheere, een gerenommeerde speler voor advies, planning, ontwerp en opvolging van infrastructuur- en mobiliteitsopdrachten. Het bureau, met hoofdzetel in Brugge en een satellietkantoor in Leuven, wordt geleid door Koen Jonckheere, Filip Algoedt en Bart Deschaght. Met deze overname verbreden we onze dienstverlening en is de toekomst van AARO-TOPO verzekerd.

EEN TEAM MET OOG VOOR DETAIL

KWALITEIT

'Wij doen wat wij beloven!'

Hiervoor hebben wij de meest nauwkeurige meetapparatuur ter beschikking. 

FLEXIBILITEIT

Met een multifunctionele ploeg spelen wij optimaal in op uw behoeften. Elke opdracht start bij ons binnen de 5 werkdagen en wordt binnen de afgesproken termijn afgeleverd! 

ERVARING

Uw project is in handen van ervaren professionals! 
U kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in het geven van professioneel advies. 

"ONZE MEETAPPARATUUR BEHOORT TOT HET BESTE OP DE MAARKT VERKRIJGBAAR EN HIEROVER SLUITEN WIJ GEEN COMPROMISSEN." 

bottom of page